Πρόληψη Παχυσαρκίας


Eπειδή η πρόληψη είναι το παν προλαμβάνουμε το πρόβλημα πριν καν δημιουργηθεί!
Η υπηρεσία αυτή αφορά όλους όσους επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο του βάρους τους.
Απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό σωματικό βάρος ή με μικρό πρόβλημα βάρους που θέλουν να βρεθούν ή να παραμείνουν σε ιδανικά επίπεδα, σχεδιάζουμε μαζί σας μία εξατομικευμένη διατροφή η οποία εξασφαλίζει θρεπτική επάρκεια, διατροφική ισορροπία και σταθεροποίηση του βάρους ή μικρή απώλεια.

Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας


Η παχυσαρκία αντιμετωπίζεται με τον πλέον επιστημονικό και ενδεδειγμένο τρόπο ώστε σταδιακά να επιτευχθεί και τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όχι μόνο κανείς να χάσει τα κιλά που επιθυμεί, αλλά να τα χάσει με τέτοιο τρόπο ώστε μετά να μπορεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα.

Παιδική Παχυσαρκία


Είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη των παιδιών συντελείται με γοργούς ρυθμούς. Κατά συνέπεια οι απαιτήσεις των παιδιών σε θρεπτικά συστατικά είναι τεράστιες και η διατροφή τους είναι μείζονος σημασίας για τη μετέπειτα πορεία της υγείας τους.
Ο στόχος μας είναι η σωστή αντιμετώπιση των προβληματων βάρους και διατροφής του παιδιού,διότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ηλικίας χρειάζεται πολύ προσεκτική προσέγγιση και αντιμετώπιση.

Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και στο Θηλασμό


Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι η μοναδική φορά στη ζωή της γυναίκας, κατά τη οποία οι διατροφικές της συνήθειες επηρεάζουν άμεσα ένα άλλο πρόσωπο.
Μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή στην εγκυμοσύνη καλύπτει τις ανάγκες της μητέρας και του εμβρύου και είναι το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει κάθε μητέρα στο παιδί της, πριν ακόμη γεννηθεί

Διατροφή Αθλητών


Διατροφικά προγράμματα για αθλητές ανάλογα με το άθλημα, τις ώρες προπόνησης, τη σωματική κατάσταση και τις προσωπικές του διατροφικές συνήθειες.
Δίδεται έμφαση στο προπονητικό γεύμα, στο μετασκητικό γεύμα, σε όλη την ημερήσια διατροφική πρόληψη του αθλητή καθώς και στην ενυδάτωση πριν, μετά και κατα την διάρκεια της άσκησης.
Κοινοι μας στόχοι ηαύξηση της επίδοσης του και διατηρηση της υγείας του.

Αντιμετωπιση Παθολογικων Περιστατικων


Η διατροφή των ατόμων με διάφορα νοσήματα, όπως είναι οι καρδιοπάθειες, υπερλιπιδαιμίες σακχαρώση διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, ενδοκρινλογικές διαταραχές, μεταβολικά νοσήματα άτομα με αυξημένη χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια ή ουρικό κ.α. είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου.
Στόχος λοιπόν είναι η δημιουργία εξατομικευμένου διαιτολογίου, που να συντελεί στη βελτίωση της νόσου, έτσι ώστε ο ασθενής να έχει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την υγεία του.

Δίατα μεσω διαδικτύου -online


Δυνατότητα παροχής του δικού σας εξατομικευμένου διατροφικού προγράμματος μέσω email , με δυνατότητα συνεδριών μεσω skype

Κατ’ οικον Διαιτολογική Παρακολούθηση


Στόχος με αυτή την υπηρεσία είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής σε άτομα τρίτης ηλικίας ή με κινητικά προβλήματα.

Διατροφική Εκπαίδευση – Συμβουλευτική


Μαθαίνουμε έγκυρα και αξιόπιστα τί πρέπει να κάνουν για να μετατρέψουν τη διατροφή μας σε όπλο εναντίον παθήσεων όπως είναι ο διαβήτης, καρδιαγγειακά, ηπατοπάθειες, νεφροπάθειες, καρκίνος κ.α.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Ανάλυση Σύστασης Σώματος


Ανθρωπομερτική εξέταση που πραγματοποιούμε για να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της θρεπτικής κατάστασης έιναι η ανάλυση σύστασης σώματος.

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού ( ΒΜR analysis)


Η μέτρηση βασικού μεταβολισμού δίνει σημαντική και αξιόπιστη πληροφόρηση για το επίπεδο μεταβολισμού του εξεταζόμενου ατόμου.
Τα αποτελέσματα είναι χρήσιμα τόσο για τα περιστατικά που επιθυμούν να αλλάξουν το βάρος ή τη σύσταση του σώματος τους, όσο και για εκείνους που απλά θέλουν να ξέρουν μέχρι πόσες θερμίδες μπορούν καθημερινά να καταναλώνουν.